Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Μάρκες:
HIGEE
Αριθμός Υπαλλήλων:
20~100 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:
US$ 200000 - US$ 300000
Ιδρύθηκε Έτος:
2005
Εξαγωγή pc:
80% - 90%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Περιγραφή Εταιρείας
 

Higee Machinery (Shanghai) Co.,Ltd

 

Co. ΜΗΧΑΝΗΜΆΤΩΝ HIGEE (ΣΑΓΚΆΗ), ΕΠΕ, που βρίσκεται στη Σαγκάη, πόλη πρώτων γραμμών της Κίνας, του κινεζικού οικονομικού, χρηματικού, εμπορικού και στέλνοντας κέντρου. Είμαστε όχι μόνο υπερήφανοι της υψηλής - ποιότητα της μηχανής μας, αλλά και άριστης εξυπηρέτησης πελατών μας. Προκειμένου να παρασχεθεί μια αποδοτική υπηρεσία αγοράς στάσεων, HIGEE, άρχισε από τον ονομάζοντας κατασκευαστή μηχανών, που επενδύθηκε επίσης και κοινό διάφορα εργοστάσια από τη μηχανή πλήρωσης, μηχανή κάλυψης και η μηχανή συσκευασίας, τώρα HIGEE είναι κύρια επίσης άλλου προϊόντος συσκευασίας κάνοντας τα εργοστάσια μηχανών συμπεριλαμβανομένης της μηχανής κατασκευής χαρτοκιβωτίων, της κάψας κρασιού κατασκευάζοντας τη μηχανή κ.λπ. Οι μηχανικοί μας έρευνας και ανάπτυξης μπορούν να κάνουν την επαγγελματική λύση για τις προσαρμοσμένες μηχανές σύμφωνα με τις διάφορες απαιτήσεις του πελάτη σε όλο το είδος βιομηχανιών όπως τα τρόφιμα και το ποτό, τα καλλυντικά, η χημική ουσία, το φυτοφάρμακο, η ενημέρωση, η επικοινωνία κ.λπ. δίνουν την κατάλληλη λύση συσκευασίας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας είναι το πλεονέκτημα και η αποστολή μας.

 

Έχουμε την ικανή ομάδα πωλήσεων για τις αγγλικές, γαλλικές και ισπανικές αγορές. Η ποιοτική υπηρεσία μας έχει κερδίσει την ομόφωνους αναγνώριση και τον έπαινο των πελατών στο σπίτι και στο εξωτερικό. Εργαζόμαστε μαζί και αυξανόμαστε από κοινού.

 

Καλωσορίστε για να έρθετε σε επαφή με HIGEE, θα είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας και θα εξυπηρετήσουμε το καλύτερό μας με την ΠΟΙΌΤΗΤΑ HIGEE.
Πιστοποίηση
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-21-20235868
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής